Beoordelingen van Sushi House Harlingen

Recente recensies van Sushi House Harlingen

5 sterren na 99 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Ik had een bestelling gedaan om te leveren op een bepaalde tijd. Ik werd op de hoogte gehouden via telefoon, sms en mail. Prima service!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg tegenvallen. Zal hier niet weer bestellen, maar dat komt voornamelijk door de zaak zelf. Slordig, overal ligt wat, verlengsnoeren her en der: kortom totaal niet professioneel. Vond het er erg smoezelig uitzien, en verwachtte daardoor een idem kwaliteit sushi. Dat viel mee, maar ik zou zeker de zaak (veel) netter in gaan richten. Ik kom daar in elk geval niet weer

Reactie van Sushi House:Beste mevrouw Zoethout, Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij zitten midden in een verbouwing vandaar dat het wat rommeliger is dan normaal. Groetjes, Sushi House Harlingen

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Zeer tevreden. Fijne communicatie en echt lekkere sushi. Ik had een grote bestelling zodat we van alles konden proeven. Smaakte ons allemaal! Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi schotel afgehaald. Dikke 10!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vers

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi van hele goede kwaliteit! We hebben er van genoten, bedankt!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, lekker vers en heel smakelijk

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pokebowls. Maar vergeleken met de concurenten wel erg aan de prijs.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker Aanrader

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering mooi op tijd! Alles was ook goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi Wasabi was middel scherp Alleen jammer dat ze niet bezorgen

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super heb weer heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde , we hebben er van genoten Komen zeker weer, dikke 👍👍

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Elke keer weer fantastisch

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Allemaal top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer superlekker de pokebowl.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een volle nette box, erg lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 2 menu's besteld en hebben heerlijk gegeten. Vlot besteld via de website en op tijd klaar voor afhalen. Alles zag er heel verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Sushi House!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super, heel lekker!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten !!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Heb weer zeer genoten van de sushi hier.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond op tijd klaar en het ophalen en bestellen was makkelijk en snel. De sushi zelf was oké. De vis was alleen niet heel erg vers meer en dat was te zien en te proeven..

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

OMG! Te lekker ;) Goed gevulde sushi, perfecte rijst en zelfs de take away mooi gepresenteerd :)

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ieder cent dubbel en dwars waard. Nog geen betere sushi gehad dan bij sushi house Harlingen.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk geen andere woorden voor. Een echte aanrader 1 minpuntje je krijgt 1zakje wasabi voor mij te weinig. Volgende keer vraag ik om 4 zakjes😉🍣🍣

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi, alles er bij wat er bij hoort te zitten. Sushi is op de juiste temperatuur (niet te koud) dus vers gemaakt en gelijk op te eten. Nu 2 maal besteld en stond exact op de aangegeven tijd klaar. Mijn oordeel, uitstekend. De lat ligt gelijk hoog, houden zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Ik had iets meer variatie verwacht bij de box. Maar verder heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel klaar, was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk bereid. We hebben zitten smullen, een aanrader

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website en de kwaliteit is uitstekend

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar er een box was vergeten moesten we 2x rijden maar we kregen er wel een boxje gratis bij voor de fout die er gemaakt was. Sushi was lekker.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en heerlijk vers . wij hebben weer genoten een grote aanwinst voor Harlingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super! geweldige poke bowl en mega sushi. love it

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en sashimi kwalitatief erg goed, vond alleen de sashimi te dik gesneden. Voor de rest voortreffelijk:)

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi's, royaal ook. Het zijn namelijk best grote rollen, dus vol raak je wel ;) Voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, een aanwinst voor Harlingen. Tip: koude (rauwe) gerechten niet in dezelfde tas als warme gerechten laten vervoeren. Ik heb het er meteen in de auto uitgehaald, dus mijn sushi heeft er niet van geleden.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

3de keer. En weer helemaal super! Erg lekker en zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekker eten

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Zag er net zo lekker uit als dat het smaakte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Menu box C is heerlijk, gevarieerd en goed verzorgd!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hebben genoten!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Vers en goede kwaliteit, heerlijk gegeten.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi. Wij zijn fan!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk gegeten, waauw zo blij dat er een sushi afhaal restaurant in harlingen zit. Miss een kleine tip/toevoeging, een salade toevoegen (bijv met kip) of udon noedels. Soms net even dat extra wat je nodig hebt als je met een grotere groep bent en iets warms erbij wil 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2de keer sushi gehaald bij dit toptentje! En opnieuw weer zeer tevreden! Heerlijke sushi en optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! eindelijk goeie sushi in Harlingen!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi Netjes volgens afspraak op tijd afgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te doen! Voor herhaling vatbaar.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten top zaakje

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer. Weer erg lekker! Met zorg bereid.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed . van zeer goede kwaliteit lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de wachttijd was wat langer dan gemeld maar door de enorme drukte bleef de sushi kok rustig alles word vers gemaakt waar je bij staat en handwerk kost tijd hij deed er wat extra s bij voor het wachten en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte erg goed en was op tijd klaar. Blij verrast.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, vers en zeer smakelijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie sushi.. 👍🏼 Zeker een aanrader. Goed gevuld vooral de temaki.. Voor herhaling vatbaar. Aanwinst voor Harlingen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké Bowl gegeten! Goed gevuld. Makkelijke gezonde maaltijd voor als je even geen zin hebt om te koken. Zeker een aanrader!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker niks mis mee! Heerlijk gegeten!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Mehavers en goed van smaak!!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer sushi gegeten van Sushi House Harlingen. Heerlijk! Echt een aanrader.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo lekker. Heerlijk vers ook. Wat een aanwinst in Harlingen.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan snel weer bestellen. Hopelijk zijn er dan sushiboxen beschikbaar?

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was echt heel lekker!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond al klaar toen we het kwamen halen. Hekemaal top.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! vers en met aandacht gemaakt. Kom zeker terug..

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Grote mooie verse sushi. Alle toppings zagen er prachtig uit, vooral alles vers is voor mij het belangrijkste Nieuwe lievelings!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt een aanwinst voor Harlingen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, erg lekker en goed verzorgd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi gehaald. Erg lekker, goed gevulde sushi rollen lekker groot! Zeewier erg lekker niet op gevuld met sla gewoon een bak vol. Smaak erg goed een 8.5 zou ik het geven. gevarieerde keuze op de menu kaart. Zo houden en komt helemaal goed hier in Harlingen. Misschien bezorgdienst er bij in de toekomst!