Beoordelingen van Sushi House Harlingen

Recente recensies van Sushi House Harlingen

5 sterren na 243 reviews

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk vanavond en bedankt voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Echt heerlijk en op tijd geleverd Doen we vaker ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™๐Ÿป

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is geweldig. Bezorging op tijd. Alleen veel te weinig soja . Dat vind ik slecht

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Veel keuze en goede service. Aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling snel bezorgt, heerlijk en goede kwaliteit

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Stond netjes op tijd klaar ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk,lekker vers en zag er zeer verzorgd uit.Binnen een half uur bezorgd,aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wij zijn vooral dol op de sashimi van tonijn ๐Ÿ‘Œ

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, soms kan wel lang duren maar de sushi smaakt altijd goed en de bestelling is altijd compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer online besteld en afgehaald.Het was weer prima.Heerlijk gegeten en het zag er fantastisch uit. Tot de volgende keer๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi waar heerlijk.. Het was alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. De frames sake ebi rolls ontbraken helaas. Normaal gesproken altijd erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, ziet er smakelijk uit. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan verwacht en vriendelijke dame. Goeie prijs/kwaliteitverhouding. Verder genoeg wasabi, gember en stokjes, keurig!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle service echt aanrader

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en dit keer op tijd klaar.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!! Dus zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht dat boven de โ‚ฌ20 de bezorgkosten waren โ€œ0โ€ maar ik heb toch โ‚ฌ3,00 betaald. Kwaliteit uitstekend

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer!!!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er super goed uit. We hebben heerlijk gegeten! We zullen zeker vaker bij jullie bestellen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd bezorgd . De sushi zag er verzorgd en lekker uit en dat was het ook. Superlekker. Snel weer een keer bestellen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer net als alle voorgaande keren heerlijk gegeten, alles super vers echt een aanrader.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond stipt op tijd klaar. De smaakpapillen werden maximaal gestreeld. Heerlijk vers bereid!! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en heel goed verzorgd. Vriendelijke bediening. Tijdstip van bezorging wordt nageleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld dat het iets later bezorgd zou worden, 3 blikjes fris extra erbij, top

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Een echte aanrader!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar bij aankomst lag de sushi wel wat door elkaar geschud in hun doosjes, alles zat tegen de deksels aangeplakt, dit is jammer voor t zicht.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat er gebeld werd dat de bestelling wat later was, en top dat er gratis drinken in zat

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Zelfs rekening gehouden met zout ivm nierpatiรซntjes.!Verrukkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en het eten was weer prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima voor elkaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi! Al meerdere malen gehaald en altijd een top kwaliteit!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Blij dat we nu sushi in Harlingen kunnen halen :)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi gehad, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Best Quality

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, we waren ook zo blij dat jullie ons dorp bezorgen, we hopen dat jullie dit blijven doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles fantastisch vers en keurig verpakt, en last but niet least heel erg lekker. EEN AANRADER.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren bijna koud, de bezorging duurde 30 minuten nadat ik de mail had gekregen dat men onderweg was. Maarrrrr.....de kwaliteit van het eten was hartstikke goed. Wij gaan opnieuw bestellen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers en lekker.Fijn dat we dit in Makkum kunnen krijgen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: voortreffelijk ! Beide, bezorging en kwaliteit !

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Echt helemaal SUPER!!!! Precies op tijd bezorgd en de sushi was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en snel thuis bezorgd! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenmalig, 18.00 uur besteld, afhalen kon om 19.00 uur, via mail ( waar je niet iedere 5 min zit , bleek in spam map dus geen melding) werd het 19.30 uur. Dus 19.00 uur stonden we daar voor niets. Kom je daar moet je nog een half uur wachten. Want er werd net die avond niet bezorgd . Als goedmaker bakje extra( geen idee) leek wel zeewier. 20.00 uur was het eindelijk klaar. Trek in eten was al vergaan.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een paar keer bij jullie besteld en het stelt nooit teleur! Altijd super lekker. Top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vers en smaakvol. Zeker weer eens terugkomen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Voldoende en heul veel gember๐Ÿ˜‚

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, een allervriendelijkste dame kwam het bezorgen en ik heb heerlijk genoten van de allerlekkerste lekkernijen ! Dank jullie allemaal heel hartelijk. En reken er maar op dat ik zeker nog eens een keer bestel !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as always๐Ÿ™Œ๐Ÿป

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

wat was het tweede kerstdag weer een feestje, heerlijk gegeten en alles super vers, top.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was op zich goed alleen mijn vriend heeft een bacterie gekregen na het eten van een sushi wij denken zelf van de rauwe tonijn. Mijn moeder en schoonmoeder hebben er ook last van gehad misselijk en diarree, die hadden ook een stukje tonijn gehad, ik zelf geen tonijn en had nergens last van, maar mijn partner heeft 3dagen op bed gelegen met hevige buikpijn en hij hield niks meer binnen heel erg overgeven en aan de diarree we zijn in het ziekenhuis geweest en medicijnen gekregen waardoor het nu iets beter gaat.

Reactie van Sushi House:Goedenavond Mevrouw Bloemsma! Wij vinden het heel vervelend om te horen dat uw familie deze week ziek geworden is. Wij hebben na uw melding bij onze andere klanten met bestellingen op dezelfde datum als u, nagevraagd of ze vergelijkbare klachten hebben gehad na het eten en is er niemand die aangegeven heeft ook ziek geweest te zijn. De tonijn die u gegeten hebben wij 2 dagen van te voren geleverd gekregen. Wij hopen dat uw familie inmiddels hersteld is en wij wensen u een hele fijne jaarwisseling.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, makkelijk te bestellen via website en afhaalbaar op de afgesproken tijd. Gewoon prima sushi.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saus , goed voormaat sushi , goede porties , goede prijs kortom hier een nieuwe klant.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en strak op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak waren prima. Voor herhaling vatbaar!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super aanrader!! We hebben de kerst box genuttigd, hij was nog lauw toen hij bij ons bezorgd werd. De bezorgdame was super vriendelijk en een mega pluspunt dat jullie bezorgen in ons kleine gehucht! De sushi was super vers! Echt voor herhaling vatbaar!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer Leuke baliemedewerker ook ;-) (Laura)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekkere sushi, goede prijs en snelle levering

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, vers en veel vis! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten van jullie heerlijke verse sushi en warme hapjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er heerlijk uit en het was zaaaalig. Een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer besteld en het eten is goed, wel paar keer gehad dat de bezorgtijd werd aangepast waardoor best lange tijd moesten wachten. Daarvoor kregen we een korting bij een bestelling ๐Ÿ‘

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd gebracht en het was ( weer ) prima ๐Ÿ‘

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling bij jullie na vele malen watertandend jullie site te hebben bekeken en inderdaad was het in het echt ook een heerlijke ervaring ! Heerlijk gegeten en complimenten voor de aardige bezorger ! Wat mij betreft allebei vijf sterren !

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Heerlijke sushi. Eentje om te onthouden.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed van smaak en vers. Jammer dat ze niet de gehele week bezorgen, wel super vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 2e keer dat we sushi hebben besteld bij sushi house Harlingen en beide keren lekker en van uitstekende kwaliteit, met zorg klaargemaakt en bezorgt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Was lekker en super snel bezorgd.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, en echt lekkere sushi. Absoluut een aanrader.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en manier van verpakken. Met stip een van de beste sushi huizen van het noorden.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en vers!! Aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is heerlijke sushi. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ook genoeg soja saus en wasabi. Zie nu al uit naar de volgende keer

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel te laat opgehaald, toch heerlijk verse sushi. Altijd top hier ๐Ÿ˜‹

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker, goed verzorgd en van veel sausjes voorzien. Dank !

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers en Voldoende soja saus etc bijgeleverd, stond netjes optijd klaar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Er zat alleen geen avocado in de futo rol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker:-)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top. Altijd fijn om zo het weekend te beginnen!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen vind ik 2 rollen wat te veel voor je alleen, misschien een idee om de porsie te delen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed! Was snel bezorgd. Alleen de edamameboontjes waren koud je kon merken dat ze lang in de koelkast lagen dus dat kan beter. Verder top! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals afgelopen keren ook deze keer weer perfect in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Mijn favoriete sushi restaurant!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heeeerlijk

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen, heerlijke Sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en het eten was heerlijk. Alles was goed verzorgd en er was voldoende soja, wasabi en gember meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Gaan we vaker doen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi gegeten. Voor herhaling vatbaar!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed! Online bestellen ging makkelijk, word vers bereid. Mooie prijs en perfecte smaak!! Hier ga ik vaker bestellen!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse producten en goede kwaliteit. Exact op tijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader en een toevoeging voor Harlingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald, erg lekker. Stond op tijd klaar, we komen zeker nog eens halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi's

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, vooral de chili mayo was erg lekker, en de flamed beef roll.. alles was goed verzorgd.. bezorging was wel 3 kwartier te laat.. ๐Ÿค“

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit goed gevuld op tijd klaar en vriendelijke mensen zeker een aanrader

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wel iets later dan verwacht maar eten was erg goed!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alle shusi's waren even lekker. Optijd geleverd, een dikke tien!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een 10+ zoals elke x.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles super vers en perfecte kwaliteit. We hebben genoten voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voor herhaling vatbaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor hethaling vatbaar!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Verse vis.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Goede kwaliteit. Beslist voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Ik had een bestelling gedaan om te leveren op een bepaalde tijd. Ik werd op de hoogte gehouden via telefoon, sms en mail. Prima service!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg tegenvallen. Zal hier niet weer bestellen, maar dat komt voornamelijk door de zaak zelf. Slordig, overal ligt wat, verlengsnoeren her en der: kortom totaal niet professioneel. Vond het er erg smoezelig uitzien, en verwachtte daardoor een idem kwaliteit sushi. Dat viel mee, maar ik zou zeker de zaak (veel) netter in gaan richten. Ik kom daar in elk geval niet weer

Reactie van Sushi House:Beste mevrouw Zoethout, Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij zitten midden in een verbouwing vandaar dat het wat rommeliger is dan normaal. Groetjes, Sushi House Harlingen

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Zeer tevreden. Fijne communicatie en echt lekkere sushi. Ik had een grote bestelling zodat we van alles konden proeven. Smaakte ons allemaal! Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi schotel afgehaald. Dikke 10!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vers

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi van hele goede kwaliteit! We hebben er van genoten, bedankt!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, lekker vers en heel smakelijk

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pokebowls. Maar vergeleken met de concurenten wel erg aan de prijs.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker Aanrader

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering mooi op tijd! Alles was ook goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi Wasabi was middel scherp Alleen jammer dat ze niet bezorgen

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super heb weer heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde , we hebben er van genoten Komen zeker weer, dikke ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Elke keer weer fantastisch

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Allemaal top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer superlekker de pokebowl.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een volle nette box, erg lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 2 menu's besteld en hebben heerlijk gegeten. Vlot besteld via de website en op tijd klaar voor afhalen. Alles zag er heel verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Sushi House!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super, heel lekker!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten !!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Heb weer zeer genoten van de sushi hier.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond op tijd klaar en het ophalen en bestellen was makkelijk en snel. De sushi zelf was okรฉ. De vis was alleen niet heel erg vers meer en dat was te zien en te proeven..

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

OMG! Te lekker ;) Goed gevulde sushi, perfecte rijst en zelfs de take away mooi gepresenteerd :)

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ieder cent dubbel en dwars waard. Nog geen betere sushi gehad dan bij sushi house Harlingen.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk geen andere woorden voor. Een echte aanrader 1 minpuntje je krijgt 1zakje wasabi voor mij te weinig. Volgende keer vraag ik om 4 zakjes๐Ÿ˜‰๐Ÿฃ๐Ÿฃ

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi, alles er bij wat er bij hoort te zitten. Sushi is op de juiste temperatuur (niet te koud) dus vers gemaakt en gelijk op te eten. Nu 2 maal besteld en stond exact op de aangegeven tijd klaar. Mijn oordeel, uitstekend. De lat ligt gelijk hoog, houden zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Ik had iets meer variatie verwacht bij de box. Maar verder heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel klaar, was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk bereid. We hebben zitten smullen, een aanrader

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website en de kwaliteit is uitstekend

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar er een box was vergeten moesten we 2x rijden maar we kregen er wel een boxje gratis bij voor de fout die er gemaakt was. Sushi was lekker.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en heerlijk vers . wij hebben weer genoten een grote aanwinst voor Harlingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super! geweldige poke bowl en mega sushi. love it

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en sashimi kwalitatief erg goed, vond alleen de sashimi te dik gesneden. Voor de rest voortreffelijk:)

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi's, royaal ook. Het zijn namelijk best grote rollen, dus vol raak je wel ;) Voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, een aanwinst voor Harlingen. Tip: koude (rauwe) gerechten niet in dezelfde tas als warme gerechten laten vervoeren. Ik heb het er meteen in de auto uitgehaald, dus mijn sushi heeft er niet van geleden.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

3de keer. En weer helemaal super! Erg lekker en zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekker eten

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Zag er net zo lekker uit als dat het smaakte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Menu box C is heerlijk, gevarieerd en goed verzorgd!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hebben genoten!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Vers en goede kwaliteit, heerlijk gegeten.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi. Wij zijn fan!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk gegeten, waauw zo blij dat er een sushi afhaal restaurant in harlingen zit. Miss een kleine tip/toevoeging, een salade toevoegen (bijv met kip) of udon noedels. Soms net even dat extra wat je nodig hebt als je met een grotere groep bent en iets warms erbij wil ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2de keer sushi gehaald bij dit toptentje! En opnieuw weer zeer tevreden! Heerlijke sushi en optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! eindelijk goeie sushi in Harlingen!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi Netjes volgens afspraak op tijd afgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te doen! Voor herhaling vatbaar.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten top zaakje

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer. Weer erg lekker! Met zorg bereid.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed . van zeer goede kwaliteit lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de wachttijd was wat langer dan gemeld maar door de enorme drukte bleef de sushi kok rustig alles word vers gemaakt waar je bij staat en handwerk kost tijd hij deed er wat extra s bij voor het wachten en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte erg goed en was op tijd klaar. Blij verrast.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, vers en zeer smakelijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie sushi.. ๐Ÿ‘๐Ÿผ Zeker een aanrader. Goed gevuld vooral de temaki.. Voor herhaling vatbaar. Aanwinst voor Harlingen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pokรฉ Bowl gegeten! Goed gevuld. Makkelijke gezonde maaltijd voor als je even geen zin hebt om te koken. Zeker een aanrader!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker niks mis mee! Heerlijk gegeten!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Mehavers en goed van smaak!!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer sushi gegeten van Sushi House Harlingen. Heerlijk! Echt een aanrader.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo lekker. Heerlijk vers ook. Wat een aanwinst in Harlingen.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan snel weer bestellen. Hopelijk zijn er dan sushiboxen beschikbaar?

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was echt heel lekker!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond al klaar toen we het kwamen halen. Hekemaal top.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! vers en met aandacht gemaakt. Kom zeker terug..

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Grote mooie verse sushi. Alle toppings zagen er prachtig uit, vooral alles vers is voor mij het belangrijkste Nieuwe lievelings!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt een aanwinst voor Harlingen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, erg lekker en goed verzorgd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi gehaald. Erg lekker, goed gevulde sushi rollen lekker groot! Zeewier erg lekker niet op gevuld met sla gewoon een bak vol. Smaak erg goed een 8.5 zou ik het geven. gevarieerde keuze op de menu kaart. Zo houden en komt helemaal goed hier in Harlingen. Misschien bezorgdienst er bij in de toekomst!