Reviews from Sushi House Harlingen

Recent reviews

5.0
M. Bron
7 April 2024
Johan Van Vliet
6 April 2024

Mag iets warmer afgeleverd worden Verder was het heel erg lekker

Jetse
4 April 2024

Heerlijk zoals altijd wat ik bestel en goed heet ook zoals het hoort. Staan bij mij op plaats 1 neem altijd poke bowl. En is op zich ook niet duur...

Bondina
1 April 2024

Heerlijk gegeten en bestelling was heel snel geleverd door een hele vriendelijke bezorgster!

S
31 March 2024
Marina
29 March 2024

Heerlijk!!!

mirjam laanstra
29 March 2024

Heerlijk!!!

Mireille Bosma
29 March 2024

Was heerlijk! We komen zeker terug.

Damian
26 March 2024
Marije
24 March 2024

Eten was er super snel, en was weer heerlijk 👍🏻.

Joanna
24 March 2024

erg smakelijk. snel geleverd

Dieuwertje
23 March 2024

Het was weer heerlijk

Yolanda Jacobs
22 March 2024

Altijd heerlijke sushi!

Eppe Van Bruggen
21 March 2024
Jacqueline Kornelis
18 March 2024
T. S.
17 March 2024

Eten is altijd heerlijk en vlot bezorgd ! Wel nu voor de tweede keer een fout in de bestelling. ( nu de verkeerde saus en een vorige keer zat er geen kip op )

Femke
10 March 2024
Metiena Van Der Molen
9 March 2024

Was weer heerlijk

L. Rienstra
3 March 2024

Altijd super vers en lekker!!

Keed
2 March 2024

Niets aan toe te voegen

Lisanne
2 March 2024

Heerlijke sushi, je krijgt best grote stukken. Echt waard voor je geld!

Wiets..
1 March 2024

Het was weer erg lekker!

Dion Reemer
1 March 2024

Zoals altijd, heerlijk!

Pietie Mud-Alkema
27 February 2024

weer allemaal heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo
26 February 2024

Altijd genieten, was weer heerlijk! 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerse Nagel
25 February 2024

Geweldig, de prijs en de hoeveelheid is enorm eten is ook zeer warm bij aflevering. Zeer snelle levering ook van de bestelling elke keer weer...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.h
25 February 2024
Jet
25 February 2024

Ja ook deze keer weer piekfijn in orde. Mega lekker. Als de kwaliteit zo hoog blijft, blijf ik (twee)wekelijks terugkomen. Verslavend!!

Rianne
24 February 2024

Snelle bezorging en fantastische lekker gegeten!

Dré
23 February 2024
Nynke
19 February 2024

Was weer prima voor elkaar!

Marcel
17 February 2024

Het was weer Heerlijk.

John Koopmans
15 February 2024

Weer heerlijk gegeten! Absoluut een aanrader!

Robin van de Wetering
10 February 2024

Zoals verwacht was het weer fantastisch. Heerlijk verse sushi en ook erg snel bezorgd. Groot succes van de avond

Mo
10 February 2024

Wederom heerlijk gegeten! 👌🤗

Mendy
5 February 2024

Goed verzorgd en bezorgd. En niet te vergeten heel smaakvol!

Jan
4 February 2024

Zoals altijd top

SvdM
1 February 2024

Heerlijke sushi zoals altijd!

M. Vogelaar
1 February 2024

Regelmatig een pokébowl gegeten, zo ook vandaag weer, de kwaliteit is wisselend geweest, maar vandaag had ik er weer één in die was gewoon helemaal perfect. Zo rijkelijk en met zorg gevuld, vers, perfecte verhoudingen. Smaak, geur, gewoon echt 100 punten. Ik heb alles tot de laatste rijstkorrel opgegeten en heerlijk van genoten. Dankbaar dat we dit hebben in Harlingen, de Japanse keuken is mijn favoriet en ik zal er nooit genoeg van kunnen krijgen. Alles dik voor elkaar, hele goede service, hele aardige mensen die zorgvuldig te werk gaan. Ik bestel elke keer wel iets anders (soms met "bijzondere" verzoekjes) en er is nog nooit iets fout gegaan. Echt de moeite waard, ik raad het iedereen aan en vraag sowieso aan iedereen die samen wil eten of we sushi kunnen bestellen bij Sushi House, want dan weet ik zeker dat het lekker is. Spijt dat ik deze keer geen fooi heb gegeven (sorry, hopelijk maak ik het een beetje goed met deze review). O ja, ook echt fan-tas-tisch jullie openingstijden, bij

Yvonne Galema
31 January 2024

Heerlijke verse sushi en de garnalen waren ook lekker

Jetse
31 January 2024

Geweldig lekker en ook heel warm zoals het hoort bij bezorging....

Joost Goedhart
29 January 2024

Heerlijk gegeten en bezorging duurde niet lang sushi van hoge kwaliteit

M
29 January 2024

Cola zijn ze vergeten te leveren

Joke
28 January 2024
Inge
28 January 2024

Karolina
27 January 2024
Jetse
27 January 2024

Geweldig heerlijk eten en snel bezorgd en heet zoals het hoort.

Wouter
25 January 2024

Ik had 1 verkeerde bestelling gekregen (make your own Noodles). Werd meteen gebeld of ik een vervanging wilde. Top plek.

Rein Ferwerda
21 January 2024

Heerlijk.

Nataliia
20 January 2024

Great sushi! Fresh, tasty and beautiful!

Femke
19 January 2024

Heerlijk en vers

Joost
19 January 2024
Johan Van Vliet
17 January 2024

Heerlijk gegeten

Jelly Zeilmaker
16 January 2024

Wauw, supersnel, dankjewel!

Rowan
13 January 2024

Super lekkere sushi!

Dré
12 January 2024
Rich
11 January 2024

Goed van smaak en snel geleverd.

Ruurd
8 January 2024
Yvonne
8 January 2024
P.Mud
8 January 2024

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wen
6 January 2024
Mike
6 January 2024

Lekker man

Karolina
6 January 2024
Martha
5 January 2024
Mo
1 January 2024

Wederom heerlijk gegeten! 👌

Tolsma
1 January 2024

Weer heerlijk genoten van de superlekkere sushi die snel bezorgd werd door een vriendelijke bezorgster.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke Hofman
31 December 2023

Heerlijke verse sushi!! Top

Dré
30 December 2023

Ik val in herhaling. Het was weer heerlijk. Máár.. Dit jaar niet weer. Tot volgend jaar. ;-)

Rubyruudstra@hotmail.com
30 December 2023
Rosita olivier
28 December 2023

Zeer goed , super vers , en altijd optijd bezorgd ..

Roos
27 December 2023
Margriet Vlieger
25 December 2023

Heerlijk gegeten en wat een keuze......echt super lekker😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
25 December 2023

Heerlijk! Bezorging precies op tijd! Top!

Bar De Bock
23 December 2023

Het werd op de afgesproken tijd bezorgd, Het zag er prachtig uit en de kwaliteit was perfect. Zeker voor herhaling vatbaar

Anita Riezebos
22 December 2023

Heerlijk, zoals altijd!

Aline
20 December 2023

Heerlijke sushi, goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Batoul
20 December 2023

Dit keer vond ik het wat minder gaan. Mijn bestelling was op een verkeerde adres bezorgd. Ik heb bijna 2 uren gewacht op het eten wat ik had besteld.

Herman van der Made
20 December 2023

Het was erg lekker

Linda
20 December 2023

Fantastische surf en turf roll!!!

Dré
13 December 2023

Heerlijk. Alweer. Echt heerlijk.

Soraya Aukema
13 December 2023

Verse sushi, goed van smaak, bestelling op tijd geleverd. Aanrader!

Linda
11 December 2023

Snel bezorgt, maar zeker wel betere sushi hier gehad. Rijst was erg droog, zalm smaakte niet vers, beetje rubberig bijna

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prte
9 December 2023

Fantastic food and time delivery 👍👍

Marcel
8 December 2023

Het was weer heerlijk

Paul
8 December 2023
Martha
7 December 2023

Heerlijke sushi en vlotte bezorging top

André Huisman
7 December 2023

(On)Gewoon heerlijk!

Hilda
7 December 2023

Veel geld voor weinig sushi

VA
4 December 2023

Heel lekker gegeten. Supersnel bezorgd. Er had iets meer kip in gemogen (extra voor betaald), maar het bakje was vol ;) Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred Attema
4 December 2023

Heerlijk fris en gevarieerd.

Marije
3 December 2023

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline Kornelis
3 December 2023
Hilde
1 December 2023

Super snel en heel erg lekker!

Steven
28 November 2023

Ik hoop dat jullie make your own wok nooit meer uit het assortiment halen! Zo lekker! Voor mij was dit de reden dat wij afgelopen zomer bijna niet besteld hebben omdat dit gerecht niet beschikbaar was.. Sushi ook heerlijk!

Yvonne
27 November 2023

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vd noord
24 November 2023
Margriet Vlieger-Ponte
20 November 2023

Dit was onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Heerlijk gegeten en vlotte vriendelijke bezorging.

Mo
20 November 2023

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
19 November 2023
Dion
19 November 2023

Alweer geweldig!