Beoordelingen van Sushi House Harlingen

Recente recensies

5.0
AB
21 september 2021

Supersnel bezorgd, sushi erg lekker!

LyouckRienstra
20 september 2021

Heerlijk! altijd super vers !

Onbekend
19 september 2021

Kreeg alleen de sushi geleverd, geen stokjes, sausjes of wat dan ook. Slechte levering.

Gea Sierdsma
19 september 2021
Nynke
18 september 2021

Super snelle bezorging (ongeveer 20 minuten) en ook nog een bakje gratis sushi ivm omstandigheden! Bovendien is de sushi ook nog eens overheerlijk!

Trijntje Tolhuizen
14 september 2021
Lisa
12 september 2021
Jan Bleichrodt
12 september 2021
TSK
11 september 2021
L.Rienstra
10 september 2021

Top ! Zoals altijd!!

Mr Wouter van den Brand
10 september 2021

Heerlijk op tijd bezorgd en - zoals altijd - fantastisch verzorgd en smakelijk eten ! Dank !

Suzanne van Meer
10 september 2021

Het zou goed zijn om op de website te vermelden hoeveel stukjes sushi je krijgt: schijnbaar zijn die van €4,50 4 stukjes en die van +/- €12,- 8 stukjes

Annelies
8 september 2021

1 shrimp en de tatsuta-age waren niet krokant gebakken. Duidelijk te kort. Tot nu toe was het altijd heerlijk.

:)
6 september 2021

Heerlijke verse sushi , we hebben genoten .

Mireille
4 september 2021

Was weer een feestje

Minke
1 september 2021

Heerlijke sushi, op tijd klaar, voldoende sojasaus,wasabi en gember. Voor het eerst besteld maar zal vaker gebeuren!

Bartels
23 augustus 2021

Was heerlijk!

Lyouck Rienstra
22 augustus 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!!!

Kev
21 augustus 2021

Was erg lekker, dank voor de grote hoeveelheid wasabi en gember!

Manja
21 augustus 2021
Lize Kempkes
20 augustus 2021
Roman
20 augustus 2021
bakker
18 augustus 2021

1x en nooit weer 1hap van de poke bowl vieze na smaak 1stukje shusi alle behalve smakelijk dan andere maar proberen ook geen smakelijke ervaring nu ben ik kritisch met vis totaal ook niet vers aan gezien ik zelf viser ben geweest maar de supermarkt is voor het geld nog betere kwaliteit na mijn mening frietuurpan staat maar aan

Reactie van Sushi House

Jammer te horen dat u heeft niet gesmaakt . Voor de poke bowl kip heeft u gekozen voor de spicy saus, is het misschien dat u te pikant vindt? Ik moet u echt teleurstellen De vis is vandaag vers bezorgd, ik weet niet hoe u het smaakte. Met vriendelijke groet Sushihouse

Bastemeijer
15 augustus 2021

Heerlijke sushi, leuk dat er nieuwe hapjes bij zijn.

Liesbeth
13 augustus 2021

Erg lekker, heerlijk vers en flinke stukken!

Rika Adema
13 augustus 2021
Doortje
13 augustus 2021

Verse en erg smakelijke sushi. Veel diversiteit.

Judith Van Schaik
12 augustus 2021

Zoals altijd de lekkerste tonijn sashimi, fantastisch!

Verhoef
11 augustus 2021

Was erg lekker en goed verzorgd

Manja
11 augustus 2021

Superlekkere sushi en snel en vriendelijk bezorgd 👍

Schadenberg
10 augustus 2021
I. De Boer
8 augustus 2021
Ikke1977
4 augustus 2021

Ik vond de wasabi dit keer niet lekker. Het was een dikke brei i.p.v. lekker zacht.

Y. Frölich
4 augustus 2021

Had tonijn besteld, kreeg tonijn crème. En de tempura sushi was zo belachelijk groot. Niet normaal te eten. Er zaten 2 tempura in 1 rol. Misschien om de tonijn goed te maken? Smaak was verder goed, maar was niet fijn eten

Reactie van Sushi House

Beste Frölich goed om te horen dat het heeft gesmaakt! Waarschijnlijk heeft u tonijn salade ipv tonijn avocado gekregen , Zet het bij uw volgende bestelling in de opmerkingen dan krijgt u de volgende keer een gratis. U heeft de futo tempura besteld en dat is altijd extra gevuld vandaar dat ook veel groter is dan een normale roll !

Kuperus
1 augustus 2021

De beste Pokebowls😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
31 juli 2021

Paar weken geleden een kortingscode gekregen van 10%. Helaas was deze code verlopen i.v.m. vakantie. Dit als opmerking bij de bestelling gemeld. Wat denk je… keurig een heerlijke extra gerecht ontvangen bij de bestelling vanavond. Echt top! Kwaliteit weer geweldig zoals we gewend zijn.

Sven
30 juli 2021

Heerlijke sushi! En altijd netjes optijd zodat ik mn boot kan halen

Tessa Munnikes
30 juli 2021

Sushi was heerlijk en keurig op tijd gelevert!

Esther Scheffer
29 juli 2021

Erg lekkere sushi

Mark Bleuel
28 juli 2021

Beste Mensen, alles was als altijd top, maarrrrrr de wasabi was waardeloos lijkt wel cement echt mega slecht, en de gember een beetje karig, net wat het eigenlijk af zou maken. moeten jullie echt op letten daarom in plaats van een 10 een 7

Tessa
27 juli 2021

Super lekkere sushi, heb er van genoten❤

Eric Koenen
27 juli 2021

Heerlijk, snel en met een glimlach!

Mud
26 juli 2021

Heerlijk, we hebben weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary van Kekem
25 juli 2021

Heerlijk gegeten. Aanrader

Mary van Kekem
20 juli 2021

Eten kwam eerder dan gezegd, dus blij mee. De kwaliteit van de sushi was zoals de vorige keren voortreffelijk.

Annelies
20 juli 2021
Lelde
19 juli 2021

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elles
18 juli 2021

Uitstekend! Vers, verzorgd en lekker. Klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aar
18 juli 2021

Echt lekker! We hadden pokebowl besteld. Goeie service. En snel thuis bezorgd.

Anita
16 juli 2021

Het was heerlijk!En super bedankt voor het toch nog achteraan brengen van de vergeten sushi!Super service!

Anna Bouma
12 juli 2021

Heeerlijk!! Een dikke tien 👍

Susan
11 juli 2021

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Van Schaik
9 juli 2021
Martin Tot
3 juli 2021

Weer uitstekend,zoals altijd.👍👍

Aniek
2 juli 2021
Bas
2 juli 2021

We hebben weer heerlijk genoten.

Else
26 juni 2021

Heeeeeeeel lekker en ook nog supersnel. Tot de volgende keer!

Bas
18 juni 2021

Was Heerlijk👌

Mitchell
18 juni 2021
Susan
17 juni 2021

Prima voor elkaar, lekkere oranje box !

Anneloes
17 juni 2021
Vd berg
15 juni 2021

Alles was super vers. We hebben heerlijk gegeten en genoten van de special rolls. Het was netjes op tijd.

Hans
15 juni 2021

Het was weer fantastisch!

Patries
11 juni 2021

Zulke heerlijke sushi. Echt een aanrader!

Jochem
10 juni 2021

Net zo lekker als altijd!

Judith
7 juni 2021
Lia
5 juni 2021

Heerlijk vers. Stipt op tijd klaar Ik rij er graag een stukje voor.

Joop Witteveen
5 juni 2021

Bestelling online prima verlopen. Stond op tijd klaar en nog veel belangrijker... de Sushi's waren écht heerlijk! Aanrader! Ook als je aan boord bent, vlakbij de Noorderhaven.

John van Heiningen
3 juni 2021

Was heerlijk. Alles was super vers en knisperend.

Aniek
30 mei 2021

snelle bezorging, sushi altijd heerlijk. wij bestellen hier bijna elke week!

Yu Wei
27 mei 2021

Genoten van deze lekkere shusi

Henk
24 mei 2021
Natasja
24 mei 2021

Vlotte levering en heel erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Feitsma
23 mei 2021

Super vers. Super lekker en super op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
21 mei 2021

Lekker 😁

Daniëlle
20 mei 2021

Helemaal top! Had twee losse bestellingen geplaatst waardoor ik 2 x bezorgkosten had betaald. Geen probleem. Maar ze hadden netjes 3 euro in een bakje gedaan met als tekst 'voor de dubbele bezorgkosten'. Service!

Lyouck Rienstra
16 mei 2021

heerlijk zoals altijd !!!!!

Anoniem
15 mei 2021

Super snelle bezorgen en héérlijk gegeten.

Annelieke
15 mei 2021

Weer voortreffelijk, we bestellen hier elke week 😀

Webbinkhe
14 mei 2021

Het was weer erg lekker

Judith Van Schaik
13 mei 2021

De mooiste sashimi in verre omtrek! Minstens een keer per week, heerlijk👌

Familie Zijlstra
11 mei 2021

Heerlijke sushi. Een echte aanrader.

Kees
10 mei 2021

Wederom was de bestelling niet compleet geleverd. Bezorging was prima op tijd. Zal geen volgende bestelling meer plaatsen bij Sushi House

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
6 mei 2021

Toppers

Geesje van der Zee
4 mei 2021
Erwin & Karin
2 mei 2021

Superrrrr!!! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Webbink
2 mei 2021

Het smaakte erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
2 mei 2021
Michel
1 mei 2021

Super op tijd! En was heerlijk

Mary van Kekem
1 mei 2021

Eten werd keurig op tijd bezorgd. Was vers en heerlijk. Ik heb genoten.

Linn
30 april 2021
Rika
29 april 2021

Het was zoals gewoonlijk erg lekker ziet er fantastisch uit keurig op tijd geleverd. Helemaal top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tina
29 april 2021

Super lekker en het was erg snel bezorgd

H paul
28 april 2021

Jull teleuren mij nooit

Yvonne
27 april 2021

Heerlijk

Y.Houtman
27 april 2021

Echt heerlijk, tot de kleinste fijne finesse!

Michael
27 april 2021
Althuis
27 april 2021

Werd meer dan een uur te laat bezorgd. Wel netjes gebeld dat het eraan kwam en excuses, maar had wel verwacht dat er iets extra's in zou zitten. Is een keer eerder voorgekomen en toen kregen we blikje frisdrank erbij. Plus de sushi was de vorige keer lekkerder.

Klaas
27 april 2021
Thirza
26 april 2021

Heb betere keren gekend. 25 minuten te laat bezorgd, alles wat warm moest zijn was koud en de hele tas zat onder de soja saus. Jammer... normaal ben ik altijd zo te spreken over jullie.

Douwe
26 april 2021

Was denk ik druk, ruim uur later dan via de mail was doorgegeven. Smaak sushi was prima, maar nagenoeg alles viel uit elkaar als je het uit bakje pakt met stokjes. nog niet eerder gehad. Maar zoals gezegd, smaak was weer prima

Brenda
26 april 2021

Snel bezorgd, erg lekker, goede kwaliteit, raad zeker aan om hier te bestellen!

Karin
22 april 2021

Was prima.

Els
21 april 2021

Echt super, alles heerlijk vers, smaakvol en een lust voor het oog. Tot de volgende😃

Feja Schadenberg
19 april 2021

Voor de 1e keer hier eten besteld en we hebben gesmuld van de sushi..!! De sojabonen vielen wat tegen, waren wat hard en niet zoals we gewend waren met wat kruiden/zout. En de eetstokjes ontbraken, maar gelukkig hadden we deze zelf nog in huis! Zeker wel voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

July
19 april 2021

Zag er mooi uit, heerlijk vers, voor herhaling vatbaar. Bezorging snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
18 april 2021

Helemaal weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
18 april 2021

Heerlijk eten, bezorging was hartstikke snel, zeker voor herhaling vatbaar!

Peter
18 april 2021

Erg goede kwaliteit ,prettig verpakt en op tijd klaar

Judith Van Schaik
17 april 2021
Angelique
16 april 2021

Heerlijke verse sushi! Veel verschillende soorten. Netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Source
16 april 2021

Super goddelijk

Mitchell
12 april 2021
Nauta
12 april 2021

Eindelijk een bedrijf dat aan huis bezorgd binnen een normaal tijdsbestek. Van bestellen tot ontvangst duurde 30 minuten. De sushi was weer heerlijk en lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje
11 april 2021

Altijd heeeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
11 april 2021

Heeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wen
10 april 2021

Was weer heerlijk! En keurig op tijd klaar 👌🏽

van den Berg
10 april 2021

super service!

Michael
10 april 2021

Het was lekker. Op tijd met bezorging voor herhaling vatbaar.....

Lyouck Rienstra
6 april 2021

Wij bestellen zeer regelmatig! Het eten is altijd heerlijk !! en ziet er prachtig uit. En de bezorging is altijd prima op tijd.

Jdv
4 april 2021
Anoniem
4 april 2021
André Huisman
4 april 2021
Diana
4 april 2021

Heerlijk eten ! Zeer tevreden 😀

JMT
4 april 2021

Was redelijk

Annelieke
3 april 2021

Altijd weer super sushi! Bedankt..!

H paul
3 april 2021

Ik ŕaak er versĺaafd aan

Visser
1 april 2021

Was weer top

Wies en Amanda
29 maart 2021

Zoals altijd geweldig goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
29 maart 2021

Plus: Heerlijke sushi, lekker vers en goede smaken. Zalm salade goed vers en lekker. Poke bowl kip erg goed. Snelle bezorging. Min: Stokjes, soja, wasabi en gember ontbraken. Kip jakitori en kip tempura wat minder van smaak. Conclusie: Voor de sushi komen we zeker terug! Als het net zo goed is als deze keer en de gember enz. zit erbij dan worden het 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jisse Broersma
29 maart 2021
Schutten
29 maart 2021
Anouk
28 maart 2021

Super lekkere sushi! Voor de afgesproken tijd stond het klaar, hele goede service en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
28 maart 2021

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Stokjes en Wasabi ontbraken in pakket.

Marieke Scheffer
27 maart 2021

Jullie gerechten zijn heerlijk. Maar helaas is de bezorging niet zo fantastisch. Vorige keer zakte de bodem uit het zakje en lag de sushi op de vloer en vandaag was alles helemaal door elkaar gehusseld. Ondanks dat wel lekker gegeten.

Sigrid
25 maart 2021

Heerlijk en op tijd!

Michel
23 maart 2021

👌 perfect

Peter
22 maart 2021

Pokebowl was heerlijk, zou er misschien wat andere lichtere saus keuze bij kunnen komen? Wellicht op soya saus basis of dergelijke. Alvast bedankt. Voor de rest geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martha van Keulen
21 maart 2021

Heerlijke sushi echt van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
21 maart 2021

Echt heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Hoek
21 maart 2021

Het verbaasde ons dat de prijs in vergelijking met het aanbod in Uithoorn (90 stuks á € 65,00) een stuk hoger is.

Durk Terpstra
21 maart 2021

Eerste keer sushi, maar dat gaan we vaker doen!

Judith
20 maart 2021
Silvia
19 maart 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

N. Draayer
19 maart 2021
Fred Schulze
19 maart 2021

De Sushi was lekker en smakelijk , en voor herhaling vatbaar .

Mariska
18 maart 2021

Er zat had al veel spicy mayo over de topspits heen. Waardoor de smaak van de spicy mango erg overheersend was. Fijne was dat er veel ingrediënten in zaten maar dus minder smaak hadden door de mayo. Sushi was goed.

Bauke
18 maart 2021

Heerlijk gegeten! De warme gerechten waren ook echt goed warm. Niet goedkoop, maar wel erg lekker.

Mo
17 maart 2021

Erg lekker gegeten. Smaakvol en kakelvers. Goede kwaliteit en prima service. Echt een aanrader !!

D. Doorn
15 maart 2021

Erg lekkere en verse sushi. Jammer dat ik e ver van Harlingen woon.

M van Zelst
14 maart 2021

Heerlijke verse smaakvolle sushi, voorzien van heerlijke Wasabi, gember en sojasauce. Jammer dat een gedeelte van de bestelling niet uitgevoerd was en we daar thuis pas achter kwamen, zodat reclameren niet zinvol meer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sb
14 maart 2021

Echt heerlijke sushi. Wij kregen deze tip en heeft onze verwachtingen overtroffen!

Sue Smeding
14 maart 2021
Y.M
13 maart 2021

Verse sushi. Erg lekker. Mooie hoeveelheid wasabi en sojasaus erbij. Geweldig dat ook in Makkum besteld kan worden en wij dat daar ook kunnen afhalen!

rosita olivier
12 maart 2021

vond het jammer dat de sushi niet vers proefde was droog ..de sushi zat rommelig in de schaal of het even snel erin was gegooid door de drukte . jammer voor zo dure schaal ... de vorige bestellingen waren keurig verzorgd en lekker vers

Anoniem
11 maart 2021
Douwe
6 maart 2021

Was weer heerlijk

BS
4 maart 2021

Was weer super vanavond! Alles lekker en vers...

Anna
2 maart 2021

Heerlijk, een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Serge
2 maart 2021
H.D. Meesters
1 maart 2021

Vandaag was het uitzonderlijk goed, heerlijke tonijn en lekkere zalm !

Jochem
1 maart 2021

Weer super lekker! Net zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tietsia Bloemsma
27 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Susan
27 februari 2021

Het was weer top !

Lootsma
27 februari 2021

Heerlijk gegeten, verrassend en zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar 👌

Henk
24 februari 2021
BS
21 februari 2021

Het was weer heerlijk vanavond en bedankt voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia/1
20 februari 2021

Helemaal top. Echt heerlijk en op tijd geleverd Doen we vaker 👍👍🙏🏻

Gerritjan Van der Velde
20 februari 2021

Eten is geweldig. Bezorging op tijd. Alleen veel te weinig soja . Dat vind ik slecht

Janny Elken
20 februari 2021

Uitstekende kwaliteit. Veel keuze en goede service. Aanrader!

Jean barbier
19 februari 2021

Na bestelling snel bezorgt, heerlijk en goede kwaliteit

MHW
19 februari 2021

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Stond netjes op tijd klaar 👌🏼

LD
18 februari 2021

heerlijk,lekker vers en zag er zeer verzorgd uit.Binnen een half uur bezorgd,aanrader!

Judith Van Schaik
15 februari 2021

Heerlijk! Wij zijn vooral dol op de sashimi van tonijn 👌

Jelle Bruinsma
15 februari 2021

👌🏼👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
14 februari 2021

Mooi op tijd, soms kan wel lang duren maar de sushi smaakt altijd goed en de bestelling is altijd compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Tot
14 februari 2021

Vandaag weer online besteld en afgehaald.Het was weer prima.Heerlijk gegeten en het zag er fantastisch uit. Tot de volgende keer👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
14 februari 2021

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. S.
14 februari 2021

De sushi waar heerlijk.. Het was alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. De frames sake ebi rolls ontbraken helaas. Normaal gesproken altijd erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim de Visser
14 februari 2021

Super lekker en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizet
14 februari 2021

Vers, ziet er smakelijk uit. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

P en D
14 februari 2021
--
13 februari 2021

Sneller bezorgd dan verwacht en vriendelijke dame. Goeie prijs/kwaliteitverhouding. Verder genoeg wasabi, gember en stokjes, keurig!

A Groefsema
11 februari 2021

Heerlijk en goed verzorgd

Annemarie
11 februari 2021

Heerlijk gegeten snelle service echt aanrader

Skuulie
10 februari 2021

Was weer lekker en dit keer op tijd klaar.

Anneke
8 februari 2021

Was heerlijk!! Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Renate Gaasbeek
7 februari 2021

Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alberto
6 februari 2021

Ik dacht dat boven de €20 de bezorgkosten waren “0” maar ik heb toch €3,00 betaald. Kwaliteit uitstekend

Imelda Puite
6 februari 2021

Super weer!!!!

J b
6 februari 2021
Saskia
5 februari 2021

Het zag er super goed uit. We hebben heerlijk gegeten! We zullen zeker vaker bij jullie bestellen!

Rika Adem
5 februari 2021

Het was keurig op tijd bezorgd . De sushi zag er verzorgd en lekker uit en dat was het ook. Superlekker. Snel weer een keer bestellen.

Sjoukje Hijlkema
3 februari 2021

Heerlijk eten en goede service!!

Pietie Mud
1 februari 2021

weer net als alle voorgaande keren heerlijk gegeten, alles super vers echt een aanrader.

Michel - Drukwerk Harlingen
1 februari 2021

De bestelling stond stipt op tijd klaar. De smaakpapillen werden maximaal gestreeld. Heerlijk vers bereid!! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Znb
31 januari 2021
Anoniem
31 januari 2021

Altijd vers en heel goed verzorgd. Vriendelijke bediening. Tijdstip van bezorging wordt nageleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
31 januari 2021
DK
31 januari 2021

Gebeld dat het iets later bezorgd zou worden, 3 blikjes fris extra erbij, top

I. de Vries
31 januari 2021

Heerlijke sushi! Een echte aanrader!

Yvonne
31 januari 2021

Het was heerlijk, maar bij aankomst lag de sushi wel wat door elkaar geschud in hun doosjes, alles zat tegen de deksels aangeplakt, dit is jammer voor t zicht.

Althuis
31 januari 2021

Super dat er gebeld werd dat de bestelling wat later was, en top dat er gratis drinken in zat

Ronnie zijlstra
25 januari 2021
Marieke scheffer
24 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Po
24 januari 2021

Geweldig! Zelfs rekening gehouden met zout ivm nierpatiëntjes.!Verrukkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
24 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en het eten was weer prima

Thirza
23 januari 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi!!

Heike
23 januari 2021
Yvonne Outhuijse
23 januari 2021
Susan
22 januari 2021

Was weer prima voor elkaar.

Jochem
22 januari 2021

Super lekkere Sushi! Al meerdere malen gehaald en altijd een top kwaliteit!

Judith Van Schaik
22 januari 2021

Heerlijk!

SamanthaElena
21 januari 2021

Heeeeerlijk!

Marleen
21 januari 2021

Heerlijke sushi! Blij dat we nu sushi in Harlingen kunnen halen :)

Nienke
19 januari 2021

Overheerlijke sushi gehad, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph Schild
18 januari 2021

Best Quality

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Wilde
18 januari 2021

Heerlijk eten, we waren ook zo blij dat jullie ons dorp bezorgen, we hopen dat jullie dit blijven doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Feitsma
18 januari 2021

Alles fantastisch vers en keurig verpakt, en last but niet least heel erg lekker. EEN AANRADER.

Klaske
18 januari 2021
Kees
17 januari 2021

De warme gerechten waren bijna koud, de bezorging duurde 30 minuten nadat ik de mail had gekregen dat men onderweg was. Maarrrrr.....de kwaliteit van het eten was hartstikke goed. Wij gaan opnieuw bestellen.

Froukje
16 januari 2021

Heerlijk! Vers en lekker.Fijn dat we dit in Makkum kunnen krijgen!

Wouter van den Brand
16 januari 2021

In een woord: voortreffelijk ! Beide, bezorging en kwaliteit !

Zuiderhof
16 januari 2021

Prima sushi! Voor herhaling vatbaar!

Susan
15 januari 2021

Lekker hoor

Saskia
15 januari 2021

Voor het eerst hier besteld. Echt helemaal SUPER!!!! Precies op tijd bezorgd en de sushi was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar

Marieke
10 januari 2021

Het was weer heerlijk, en snel thuis bezorgd! 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Notske
10 januari 2021

Eenmalig, 18.00 uur besteld, afhalen kon om 19.00 uur, via mail ( waar je niet iedere 5 min zit , bleek in spam map dus geen melding) werd het 19.30 uur. Dus 19.00 uur stonden we daar voor niets. Kom je daar moet je nog een half uur wachten. Want er werd net die avond niet bezorgd . Als goedmaker bakje extra( geen idee) leek wel zeewier. 20.00 uur was het eindelijk klaar. Trek in eten was al vergaan.

Van der Bij
10 januari 2021

Nu al een paar keer bij jullie besteld en het stelt nooit teleur! Altijd super lekker. Top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Visser
8 januari 2021

Heerlijk gegeten, vers en smaakvol. Zeker weer eens terugkomen!

Metiena
8 januari 2021

Was weer heerlijk! Voldoende en heul veel gember😂

Colette
4 januari 2021
Wouter
2 januari 2020

Keurig op tijd, een allervriendelijkste dame kwam het bezorgen en ik heb heerlijk genoten van de allerlekkerste lekkernijen ! Dank jullie allemaal heel hartelijk. En reken er maar op dat ik zeker nog eens een keer bestel !

Postma
1 januari 2020

Heerlijk as always🙌🏻

DK
1 januari 2020
Daniek
31 december 2020
John van Heiningen
31 december 2020

Was heerlijk!!!!!

Ruby
30 december 2020
Pietie Mud
28 december 2020

wat was het tweede kerstdag weer een feestje, heerlijk gegeten en alles super vers, top.

Marjon van den Nieuwenhoff
27 december 2020

Het was weer zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bloemsma
27 december 2020

De smaak was op zich goed alleen mijn vriend heeft een bacterie gekregen na het eten van een sushi wij denken zelf van de rauwe tonijn. Mijn moeder en schoonmoeder hebben er ook last van gehad misselijk en diarree, die hadden ook een stukje tonijn gehad, ik zelf geen tonijn en had nergens last van, maar mijn partner heeft 3dagen op bed gelegen met hevige buikpijn en hij hield niks meer binnen heel erg overgeven en aan de diarree we zijn in het ziekenhuis geweest en medicijnen gekregen waardoor het nu iets beter gaat.

Reactie van Sushi House

Goedenavond Mevrouw Bloemsma! Wij vinden het heel vervelend om te horen dat uw familie deze week ziek geworden is. Wij hebben na uw melding bij onze andere klanten met bestellingen op dezelfde datum als u, nagevraagd of ze vergelijkbare klachten hebben gehad na het eten en is er niemand die aangegeven heeft ook ziek geweest te zijn. De tonijn die u gegeten hebben wij 2 dagen van te voren geleverd gekregen. Wij hopen dat uw familie inmiddels hersteld is en wij wensen u een hele fijne jaarwisseling.

Marc
25 december 2020

Top

Soraya
24 december 2020

Vers, makkelijk te bestellen via website en afhaalbaar op de afgesproken tijd. Gewoon prima sushi.

Marjon
24 december 2020

Erg lekker en vers!!

Tim en Larissa
23 december 2020

Wederom heerlijke sushi!

Mark
21 december 2020

Heerlijke saus , goed voormaat sushi , goede porties , goede prijs kortom hier een nieuwe klant.

Yvonne
20 december 2020

Heerlijke sushi en strak op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
20 december 2020

Kwaliteit en smaak waren prima. Voor herhaling vatbaar!

Patricia Zeinstra
19 december 2020

Een super aanrader!! We hebben de kerst box genuttigd, hij was nog lauw toen hij bij ons bezorgd werd. De bezorgdame was super vriendelijk en een mega pluspunt dat jullie bezorgen in ons kleine gehucht! De sushi was super vers! Echt voor herhaling vatbaar!!

Anke
19 december 2020

Super lekker weer Leuke baliemedewerker ook ;-) (Laura)

Hilde
19 december 2020

Top. Lekkere sushi, goede prijs en snelle levering

Marjan
18 december 2020

Wederom erg lekker.

Britt
14 december 2020

Super goed, vers en veel vis! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
13 december 2020

We hebben echt genoten van jullie heerlijke verse sushi en warme hapjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon van den Nieuwenhoff
13 december 2020

Het zag er heerlijk uit en het was zaaaalig. Een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
13 december 2020

Aantal keer besteld en het eten is goed, wel paar keer gehad dat de bezorgtijd werd aangepast waardoor best lange tijd moesten wachten. Daarvoor kregen we een korting bij een bestelling 👍

Jose
13 december 2020
M.Dijkstra
12 december 2020

keurig op tijd gebracht en het was ( weer ) prima 👍

Erwin
11 december 2020

Erg goede sushi

Wouter van den Brand
11 december 2020

Mijn eerste bestelling bij jullie na vele malen watertandend jullie site te hebben bekeken en inderdaad was het in het echt ook een heerlijke ervaring ! Heerlijk gegeten en complimenten voor de aardige bezorger ! Wat mij betreft allebei vijf sterren !

Lucy
10 december 2020

Voor het eerst hier besteld. Heerlijke sushi. Eentje om te onthouden.

Brenda
7 december 2020

Lekkere sushi, goed van smaak en vers. Jammer dat ze niet de gehele week bezorgen, wel super vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 december 2020

Het was de 2e keer dat we sushi hebben besteld bij sushi house Harlingen en beide keren lekker en van uitstekende kwaliteit, met zorg klaargemaakt en bezorgt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nacim
6 december 2020
Hilde
6 december 2020

Top. Was lekker en super snel bezorgd.

Ries
5 december 2020

Keurig op tijd geleverd, en echt lekkere sushi. Absoluut een aanrader.

Gs
5 december 2020

Uitstekende kwaliteit en manier van verpakken. Met stip een van de beste sushi huizen van het noorden.

Bridget
5 december 2020

Het was heerlijk!

Kingma
5 december 2020

De sushi was heerlijk en vers!! Aanrader.

Koster
30 november 2020

Het is heerlijke sushi. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ook genoeg soja saus en wasabi. Zie nu al uit naar de volgende keer

Mark
28 november 2020
Ronald V
27 november 2020

Veel te laat opgehaald, toch heerlijk verse sushi. Altijd top hier 😋

Wouter
27 november 2020

Heerlijk gegeten !

Henk
26 november 2020

Hartstikke lekker, goed verzorgd en van veel sausjes voorzien. Dank !

Chantal
26 november 2020

Was weer top

Marieke
26 november 2020

Heerlijke sushi! Vers en Voldoende soja saus etc bijgeleverd, stond netjes optijd klaar.

Westra
22 november 2020

Was erg lekker! Er zat alleen geen avocado in de futo rol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heike
22 november 2020

Snel en lekker:-)

Esther
21 november 2020

Kwaliteit is top. Altijd fijn om zo het weekend te beginnen!

Marjolein
19 november 2020

Top!

Nina draayer
18 november 2020
Merel
17 november 2020

Heerlijke sushi! Alleen vind ik 2 rollen wat te veel voor je alleen, misschien een idee om de porsie te delen.

Dalila
16 november 2020

Smaakte goed! Was snel bezorgd. Alleen de edamameboontjes waren koud je kon merken dat ze lang in de koelkast lagen dus dat kan beter. Verder top! 👍🏽

Tim
15 november 2020

Net zoals afgelopen keren ook deze keer weer perfect in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
15 november 2020

Echt super lekker! Mijn favoriete sushi restaurant!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
15 november 2020

Was heeeerlijk

Dijkstra
12 november 2020

Zeer tevreden

M&M
10 november 2020

Vriendelijke mensen, heerlijke Sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!

Peter
8 november 2020

Bestelling was er snel en het eten was heerlijk. Alles was goed verzorgd en er was voldoende soja, wasabi en gember meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theda
7 november 2020

Heerlijk! Gaan we vaker doen.

A.B.
5 november 2020

Super lekkere sushi gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Chantal amels
4 november 2020

Heerlijke sushi!

Nauta
4 november 2020

Zeer goed! Online bestellen ging makkelijk, word vers bereid. Mooie prijs en perfecte smaak!! Hier ga ik vaker bestellen!!

Dennis
1 november 2020

Heerlijke sushi

Stella Visser
1 november 2020

Heerlijk gegeten, verse producten en goede kwaliteit. Exact op tijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader en een toevoeging voor Harlingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
1 november 2020

Heerlijke sushi afgehaald, erg lekker. Stond op tijd klaar, we komen zeker nog eens halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman van der Made
1 november 2020

Lekkere sushi's

Joyce en Sandra
1 november 2020

De sushi was heerlijk, vooral de chili mayo was erg lekker, en de flamed beef roll.. alles was goed verzorgd.. bezorging was wel 3 kwartier te laat.. 🤓

Rosita
31 oktober 2020

Zeer goede kwaliteit goed gevuld op tijd klaar en vriendelijke mensen zeker een aanrader

Kingma
31 oktober 2020

Bezorging was wel iets later dan verwacht maar eten was erg goed!!

Margriet
30 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Alle shusi's waren even lekker. Optijd geleverd, een dikke tien!

Chantal Postma
28 oktober 2020

Het was weer een 10+ zoals elke x.

Mud
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten, alles super vers en perfecte kwaliteit. We hebben genoten voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
25 oktober 2020
Margreet
25 oktober 2020
Roos
24 oktober 2020

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Anoniem
24 oktober 2020

Heerlijk! Voor hethaling vatbaar!

Phoebe
24 oktober 2020

Lekkere sushi. Verse vis.

Gerda
23 oktober 2020

Heerlijke sushi Goede kwaliteit. Beslist voor herhaling vatbaar.

Anja
18 oktober 2020
Anoniem
18 oktober 2020

Prima sushi. Ik had een bestelling gedaan om te leveren op een bepaalde tijd. Ik werd op de hoogte gehouden via telefoon, sms en mail. Prima service!

Inge
18 oktober 2020

Ik vond het erg tegenvallen. Zal hier niet weer bestellen, maar dat komt voornamelijk door de zaak zelf. Slordig, overal ligt wat, verlengsnoeren her en der: kortom totaal niet professioneel. Vond het er erg smoezelig uitzien, en verwachtte daardoor een idem kwaliteit sushi. Dat viel mee, maar ik zou zeker de zaak (veel) netter in gaan richten. Ik kom daar in elk geval niet weer

Reactie van Sushi House

Beste mevrouw Zoethout, Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij zitten midden in een verbouwing vandaar dat het wat rommeliger is dan normaal. Groetjes, Sushi House Harlingen

Gaby
11 oktober 2020

Voor het eerst besteld. Zeer tevreden. Fijne communicatie en echt lekkere sushi. Ik had een grote bestelling zodat we van alles konden proeven. Smaakte ons allemaal! Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 oktober 2020

Heerlijke sushi schotel afgehaald. Dikke 10!

Rosita
11 oktober 2020

Super lekker vers

Postma
10 oktober 2020

Was zoals altijd weer heerlijk

Simone
9 oktober 2020

Hele lekkere sushi van hele goede kwaliteit! We hebben er van genoten, bedankt!

Bruinsma
9 oktober 2020

Heerlijke sushi gegeten, lekker vers en heel smakelijk

Petra Hebbing
8 oktober 2020
Sanne
8 oktober 2020

Erg lekkere pokebowls. Maar vergeleken met de concurenten wel erg aan de prijs.

Hans Meesters
8 oktober 2020

Vers en lekker Aanrader

Blanche
4 oktober 2020

Snelle levering mooi op tijd! Alles was ook goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kersbergen
3 oktober 2020

Uitstekende sushi Wasabi was middel scherp Alleen jammer dat ze niet bezorgen

Tim
3 oktober 2020

Heerlijk gegeten weer!

Wouter
2 oktober 2020

Heerlijk!!!

klaas dijkstra
29 september 2020

Was weer super heb weer heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
28 september 2020
marcel
27 september 2020

Heerlijk gegeten, echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
27 september 2020

Was top en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda
25 september 2020
Dijkstra
24 september 2020

Alles was prima in orde , we hebben er van genoten Komen zeker weer, dikke 👍👍

Bron
23 september 2020

Super!! Elke keer weer fantastisch

Janoek Van Der Tol
20 september 2020
Johan Schikker
20 september 2020

Allemaal top

Chantal
20 september 2020

Was weer superlekker de pokebowl.

Margreet
19 september 2020

Superlekker!

Micha
18 september 2020

Een volle nette box, erg lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar